• Herstart van Levenskunst in de Paraplu!

Herstart van Levenskunst in de Paraplu!

Nu de versoepelingen van de Coronamaatregelen een feit zijn, start de Paraplu weer met Levenskunst. Van oktober t/m maart, elke 3e zondag van de maand, van 16 –18 uur met elke maand een andere gast.

Op 24 oktober is Martin Noort onze gast in de Paraplu. Hij is sociaal ondernemer, woont in Voorhout en maakte enkele jaren geleden een bewuste carrière switch: van de bloemen naar herberg Welgelegen in Valkenburg. Een combinatie van een commercieel hotel met dagbesteding voor dementerenden.

Erik Hietkamp en Piet Overduin gaan met Martin Noort in gesprek met vragen als: wat bewoog hem tot die drastische keus in zijn carrière? Welke gevolgen heeft dit gehad voor zijn leven. Welke tips heeft hij voor anderen?

Doel van Levenskunst is om ieder tot nadenken aan te zetten over de grote levensvragen: wie ben ik? Wat doe ik hier? En waar ga ik naar toe? Hoe heb je voor- en tegenspoed in je leven overwonnen? De inzichten van de gastspreker vormen de inspiratie om met elkaar door te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Iedereen is zondagmiddag (16:00 uur) welkom, entree is gratis